Text

Nybygg

Text

Våre tjenester


Etter 40 år i bransjen har vi i Byggmester Øystein Mosevoll opparbeidet oss lang erfaring med bygging av eneboliger på Osterøy, Vaksdal og Samnager. Blant våre kunder er vi kjent for god kvalitet, og bygger feilfrie hus levert til riktig tid. Alle våre ansatte har fagbrev eller mesterbrev.


Alt innen byggetjenester

Eneboliger er vårt spesialfelt, men vi har også lang erfaring med de fleste andre oppdrag innen boligbygging, tilbygg, oppussing og rehabilitering. Vi utfører alle oppdrag i forbindelse med nybygg. Det innebærer at vi bistår med befaring av din tomt, utarbeider tegninger og gir deg et prisoverslag. Les mer om selve byggeprosessen her.


Når du har bestemt deg for hva du ønsker, setter vi i gang med arbeidet. Da utfører vi alt fra grunnmur, til reisning av råbygg og ferdigstilling av boligen både innvendig og utvendig. Her kan du lese mer om våre nybygg.


Innen rehabilitering utfører vi blant annet oppgradering av bolig med nye vegger og tak, samt skifte av vinduer og dører. Av oppussing tilbyr vi utskiftning av parkett og paneler innvendig, samt modernisering og en generell oppfriskning av bolig dersom det skulle være ønskelig. Vi kan også tilby utskiftning av kjøkkeninnredning.


Samarbeider med arkitekt

Vi har et nært samarbeid med arkitekt som bistår i alle våre prosjekter. Arkitekten er delaktig i utarbeidelsen av tegningene til ditt nybygg, og kan bistå med råd og veiledning i forbindelse med oppussing og moderniseringer av eksisterende bolig.


Energibesparingspakke

Vi tilbyr energibesparingspakke til alle våre kunder. Det innebærer at din bolig blir mer energibesparende og at du får høyere komfort, lavere strømregning og jevnere innetemperatur. Dersom du har en lite energieffektiv bolig, kan vi komme på en befaring og rådgi deg i forhold til hvilke tiltak du kan utføre for å gjøre boligen din mer energibesparende. Noen av tiltakene vi kan utføre er blant annet tilleggsisolering av tak og vegger, samt det å sette inn nye vinduer.


Tilknyttet Mesterhus

Vi er en byggmester som er tilknyttet Mesterhus og har tilgang på alle ferdighus som leveres herfra.


Kontakt oss

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker mer informasjon? Kontakt oss gjerne her for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Text

Kontakt

Røskeland
5281 Valestrandsfossen
E-post: oystein@mosevoll.no
Tlf: 908 85 109

Org nr 995698943


Googlemap
Form2
Name
Please fill name field
E-mail
Please fill e-mail field
Message
Please fill message field
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon