Text

Nybygg

Text

Fra drøm til hjem


Det blir som avtalt hos Norges største husbygger

Det finnes ikke noen bransje hvor tillitt er viktigere enn i byggebransjen. Når du bygger hus, gjør du ofte din livs største investering. Fallhøyden er stor om noe går alvorlig galt, spesielt hvis ingen vil ta ansvar for det. Og gleden er desto større når ditt eget hus står ferdig til avtalt tid og pris.

 

Nesten alt kan endres - vi snakker «skreddersøm»
Det er ingen som har helt like ønsker og behov og slik må det være. I denne husboken finner du 42 arkitekttegnede husmodeller, men det er sjelden vi bygger husene akkurat slik de er avbildet. Se på bildene som en ren inspirasjon og vær velkommen med egne idéer. Flere eksempler på vår hjemmeside mesterhus.no. Skulle du ikke finne drømmehuset ditt her, kan vi ved hjelp av våre arkitekter få tegnet et hus helt etter dine ønsker. Du blir først 100 % fornøyd når huset dekker din families behov fra gulv til tak. Vi i Mesterhus har finslipt et system som gir deg kreativ frihet, samtidig
som det ikke rokkes ved tryggheten. Det blir som avtalt.

 

Du har nærkontakt med en egen byggmester
For å bli medlem i Mesterhuskjeden må byggmesteren tilfredsstille mange strenge krav, blant annet krav om Mesterbrev. Vi selger trygghet, og det må den enkelte byggmester leve opp til hver dag. Din lokale byggmester jobber tett med oss i Mesterhus og stiller en økonomisk garanti for sine forpliktelser i ditt byggeprosjekt. Det blir som avtalt og du har en byggmester som kjenner ditt distrikt. Han har dokumentert at han stiller høye krav til faglig standard. Alle kontrakter inngås med den lokale Mesterhusbyggmesteren som er kontraktsrettslig ansvarlig for alle sine prosjekter.

 

Økonomi
Å bygge ansees som en god investering enten du planlegger å bo der på kort eller lang sikt. Dersom du bygger med en utleiedel kan det være en kjærkommen inntektskilde som kan komme til nytte ved nedbetaling av evt. huslån.

 

Energisparepakke
Energisparing er et satsingsområde for Mesterhus, og vi ønsker å ta en ledende posisjon på dette området. Mange er opptatt av å spare energi, og vi har derfor laget en «Energisparepakke» som kan kjøpes som tilleggsleveranse til de fl este av våre hus. Energisparepakken kunne også blitt kalt komfortpakke, som bilindustrien benytter, fordi økt komfort i huset er den største effekten. Hus med energisparepakke vil bli bygget med noe tykkere vegger og bedre isolasjon, i tillegg til 3-tre lags vinduer som sikrer lavt varmetap fra boligen og mindre trekk fra vinduene. Pakken inneholder også
tekniske hjelpemidler som gjenvinner mer energi, og benytter dette på en mer effektiv måte enn i tradisjonelle nye hus.

 

Energisparepakken gir lavere strømregning, bedre bokomfort, jevnere innetemperatur, og ikke minst bedre samvittighet. På sikt vil en investering i energisparing kommebåde lommeboken, komforten og resten av verden til gode. Enova ser også potensialet i den nye løsningen: «Det som Mesterhus nå gjør med å tilby enda bedre boliger til sine kunder, er veldig positivtog i tråd med det Enova ønsker. Disse vil bruke mindre energi og være godt utrustet for framtiden. Detblir rett og slett en bedre bolig å bo i. En bolig bygget bedre enn dagens forskriftsnivå, vil være attraktiv i lang tid fremover»

uttaler seniorrådgiver Roar Hugnes i Enova.

 

Spør gjerne Byggmester Øystein Mosevoll AS for å få vite mer om hvordan ditt byggeprosjekt kan bli mest mulig energivennlig.

Les mer om «energisparepakker» på mesterhus.no

Text

Kontakt

Røskeland
5281 Valestrandsfossen
E-post: oystein@mosevoll.no
Tlf: 908 85 109

Org nr 995698943


Googlemap
Form2
Name
Please fill name field
E-mail
Please fill e-mail field
Message
Please fill message field
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon